2086 2987

Hvide Sande Blikenslagerforretning tilbyder

Vi tilbyder et valg af ydelser udført af professionelle faglærte medarbejdere. Her kan du få et kort overblik over de ydelser vi tilbyder, men du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og eventuelle tilbud.

VVS-Installationer

VVS-installationer er meget mere end vandhaner. Vi udfører mange opgaver, lige fra at skifte en pakning, over installering af nye badeværelser, køkkener og bryggers, til gulvvarme-systemer og nybyggerier. Man må gerne selv skifte sin vandhane, men alt det der ligger inde bag væggen må kun udføres af en autoriseret VVS-installatør og her kommer Hvide Sande Blikkenslagerforretning på banen.

Blikkenslagerarbejde

Mangler du en inddækning, skal du have skiftet skotrenden eller er der røget en taghætte i stormen, så kan vi hjælpe dig. Opgaverne udfører vi i zink og kobber, efter mål, så du får den helt rigtige løsning. Blikkenslagerarbejde altid i højeste kvalitet!

Gas- og fjernvarmeinstallationer

Hvide Sande Blikkenslagerforretning kan hjælpe dig med at holde varmen. I dag er varmesystemer meget mere end centralvarme. Alternative energiformer som jordvarme, luft-til-vand anlæg og solvarmeanlæg er miljøvenlige løsninger som vi installerer. Ligeledes kan udskiftning af varmepumpen være en økonomisk fordel.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Servicearbejde

Vi kommer gerne og udfører servicearbejde hos dig. Det kan være udskiftning af dit toilet, til et mere vandbesparende, eftersyn af varmesystemet eller reparation af den udvendige vandhane eller udbedring af en rørskade. Vi kører både ud til private, sommerhuse og erhverv.

Erhvervsopgaver

Vi udfører også gerne opgaver for erhvervskunder. Det kan være nybygninger, som bade- og toiletfaciliteter til personale og kunder eller installationer i krævende områder, som svømmehaller og industri med aggressive luftarter.
Kontakt os gerne, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Leveret af