2086 2987

Autoriseret VVS-installatør

Loven kræver at det bagvedliggende VVS-arbejde – som f.eks. rørene i væggen der sidder bagved vandhanen, kun må udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det kræver en 2-årig uddannelse at blive VVS-installatør og derefter skal man som virksomhed udføre kvalitetssikring af sit arbejde – kvalitetssikringen bliver kontrolleret hvert andet år og overholdes kravene ikke, mister man autorisationen.

Vi har håndværkergaranti. Det betyder at vi er registreret Håndværkergaranti.dk, som sikrer at en privat kunde, der indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn og får medhold, får rettet fejlen.

 

Vores historie

Hvide Sande Blikkenslagerforretning blev grundlagt i 1970 af Sven Göhring. I 1986 kom Kenneth i lære og kunne i 1990 skrive VVS-montør på visitkortet. Efter et par år væk fra virksomheden, blev Kenneth igen ansat og efterhånden kom et generationsskifte på tale. Kenneth blev autoriseret VVS-installatør i 2003 og samme år overtog han virksomheden og flyttede ind i huset på Ternevej, med sin familie. I dag består firmaet af Kenneth (ejer), Tove (medhjælpende hustru) og Dennis (VVS-montør). 


Det kan vi

Vores primære arbejdsområde er VVS – Ventilation, Varme og Sanitet. Det vil sige, at hvis man skal have skiftet en pakning i vandhanen, lavet nyt badeværelse eller installeret en energibesparende varmepumpe, så kontakter man Hvide Sande Blikkenslagerforretning. Vi udfører jobs for både private og erhvervskunder. 

Vi udfører også gerne blikkenslager-opgaver, som f.eks. skotrender, inddækninger og tagrender. Blikkenslagerarbejdet udfører vi i zink og kobber. Er det en skorstensinddækning der skal laves, udføres den ikke i bly, da det er forbudt, men i stedet i Wakaflex som er et meget anvendeligt erstatningsprodukt.

Leveret af